Termékek Menü
0
   
Ön itt jár: > >

Rólunk

Feleség, édesanya és kreatív alkotó ember vagyok. Gyermekkoromban mindenféle kézimunkát kipróbáltam, de a tanuló darab elkészítése után, már nem éreztem késztetést a folytatáshoz. Tíz éve újra kedvet kaptam és a keresztöltés lett a kedvenc kikapcsolódásom. Három éve egy nehéz életszakaszban tanultam meg horgolni, bárhol lehetett és a színes természetes anyagból készült fonalakkal való kapcsolat rengeteg örömöt okozott. A nehézségek megoldódtak, de a horgolás megmaradt. Mivel a család összes tagjának volt már tucatnyi fejfedője, a környezetem biztatására barátoknak és ismerősöknek is készítettem sapkákat és kendőket. Jó volt látni reggel az óvodába menet a kisfiam ovis társain és az édesanyákon a helyes sapikat.

2015 tavaszán a kisfiam óvodájában „A növényi festés elmélete és gyakorlata” címmel kelmefestő kurzust tartott Anna Wadströmmels.  A tanfolyam elvégzése után kezdtem kísérletezni először a növényekkel való festéssel. Nagyon sok fonalat halmoztam fel itthon, de megesett, hogy egy színátmenetes fonalból két szín tetszett, de a harmadik már nem. Gondoltam egyet és nekiálltam magam festeni a fonalalkat. A családom minden tagja lelkesen segít nekem. Férjem és a kisfiam a motollát és a gombolyítót tekerik lelkesen, amíg ezek nem voltak, addig az összegabalyodott fonalakat bogozgatták. Lányom rajzolta a logómat és nagyon sok ötletet kapok tőle a színkombinációk kiválasztásához is. Igazi szenvedély lett számomra a színekkel való játék. A végtelen lehetőségek tárháza.

Azt, hogy kinek milyen színű fonalat készítek egy sapkához, kendőhöz vagy ékszerhez, elsősorban nem a divat határozza meg, hanem az egyén személyisége. Először ugyan az látszik, hogy jó áll e a szín a ruhadarabot viselő bőréhez, szeméhez és hajszínéhez, de passzolnia kell - és ez a fontosabb - a lelkéhez is. A színek terápiás hatásáról sokat olvashatunk, de érdemes is megfigyelnünk, hogy hogyan hatnak ránk. Természetes alapú fonalalkat használok. a gyapjú és a selyem nem csak azért jó, mert bőrbarát és meleg, de azért is, mert védőburkot képez körénk, ami a gyerekeknek különösen fontos. Mindezeket a saját tapasztalataim alapján írtam le, kívánok Neked is a termékeimmel kapcsolatos pozitív tapasztalatokat.

Köszönöm, hogy Nálam vásárolsz!

Toldi BeátaCégnév: Ordo Malleus Bt

Szolgáltató székhelye: 2162 Őrbottyán Dózsa György u. 162/a.

Cégjegyzékszám: 13-06-061908

Elérhetőség: ordo.malleusbt@gmail.com

Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36209495602

Adószám: 22120649-2-13

Számlaszám: 17000019-11474724-00000000

Ibbie fonal
Top termékek
3.500 Ft
4.800 Ft
3.500 Ft